تحصیل پزشکی در کشور پرتغال

یل پزشکی در کشور پرتغال
دانشگاه های پزشکی پرتغال دارای رتبه بندی بسیار خوبی می باشند، معمولاً رتبه دانشگاه های پزشکی پرتغال زیر 400 می باشد و همین دلیل فارغ التحصیلان از این دانشگاه های پزشکی این کشور شرایط خوبی برای استفاده از مدرک پزشکی خود در کشور های دیگر دارند.در ادامه با سایت roomaco.com همراه باشید تا با تحصیل پزشکی در کشور پرتغال بیشتر آشنا بشیم .
کشور پرتغال با توجه به همجواری با دریا دارا بودن سواحل طولانی کشور بسیار توریستی و در عین حال کشوری زیبا می باشد، این کشور معمولاً میزبان توریست های زیادی از کشور های مختلف اروپا می باشد. یکی از مهم ترین علل توریستی بودن کشور پرتغال آب و هوای معتدل و خوب این کشور می باشد، کشور های اروپایی نطیر سوئد، نروژ و … معمولاً دارای آب و هوای بسیار سرد می باشند در بعضی شهر های سوئد دما به -45 نیز می رسد و همین مسئله خود علتی بر جاذبه پرتغال می باشد.

تحصیل پزشکی پرتغال - تحصیل پزشکی در کشور پرتغال

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در پرتغال دارای مزایای زیر می باشد

  • تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در پرتغال بدون شرکت در کنکور
  • پایین بودن هزینه تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در پرتغال
  • عدم نیاز به مدرک زبان برای تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در پرتغال
  • سفر به کشور های منطقه شینگن بدون نیاز به ویزا در حین تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در پرتغال
  • امکان اخذ ویزا برای اقوام درجه یک در حین تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در پرتغال

دانشگاه های مطرح دولتی پرتغال

  • Universidade da Beira Interior (Covilhã)
  • Universidade de Évora (Évora)
  • Universidade da Madeira (Funchal)
  • Universidade de Lisboa (Lisbon)
  • Universidade Nova de Lisboa (Lisbon)
  • Universidade de Coimbra (Coimbra)
  • Universidade do Minho (Braga (the headquarters) and Guimarães)
  • Universidade do Porto (Oporto)

هزینه تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در پرتغال
هزینه تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در پرتغال برای هر متقاضی متناسب با دانشگاهی که در آن پذیرش می شود ، متغیر است . اما به طور قطع می توان گفت که هزینه تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در پرتغال بسیار کمتر و مقرون به صرفه تر از سایر کشور های اروپایی است .
اگر متقاضی تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در پرتغال را به زبان پرتغالی انتخاب کرده ، باید هزینه آن را به صورت جداگانه بپردازد .  هزینه این دوره ها 250 تا 400 یورو است . اگر تحصیل به زبان انگلیسی را انتخاب کرده ولی مدرک آیلتس یا تافل ندارد و دوست دارد در دوره های زبان انگلیسی کشور پرتغال شرکت کند ، باید مبلغ 1200 یورو بپردازد .

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش تحصیل پزشکی و دندان پزشکی در پرتغال

  • پاسپورت ( حداقل ۳ ماه اعتبار داشته باشد )
  • سه عکس ۵ * ۴
  • ترجمه مدارک تحصیلی ( دیپلم و پیش دانشگاهی )
  • انگیزش نامه ( متنی که دانشگاه را متقاعد کند که شما به چه علت متقاضی تحصیل در این دانشگاه هستید )
  • تکمیل فرم های دانشگاه و پرداخت هزینه های دانشگاه
  • ارائه سندی مبنی بر تمکن مالی و یا بورسیه تحصیلی
  • “راهنمای اقامت ، تحصیل ، سفر و زندگی در دیگر کشورها”


روماکو | دایرکتوری سایت های ایرانی | دایرکتوری مشاغل | بازاریابی محصولات شما



4 / 1 / 298,240

با ثبت آگهی ، آگهی مورد نظر در کنار مطالب و اخبار مرتبط نیز نمایش داده میشود .

متن دیدگاه‌ها

mood_bad
  • هیچ نظری ثبت نشده است.
  • chat
    یک نظر ارسال کنید