هفت خواهر استالین میراث یک معماری بینظیر و سمبلی از معروف ترین طراحی آسمان خراش ها در جهان به شمار می رود. طراحی این آسمان خراش ها به دستور جوزف استالین Jozef Stalin و به منظور تجلیل از دولت شوروی پس از جنگ جهانی دوم انجام شد ؛ که به رقابت با آسمان خراش های آمریکا پرداخته است. هر آسمان خراش، با معماری خاصی طراحی شده و به سمت برج مرکزی متمرکز است. اصرار استالین بر این بود که تمام هفت برج دارای یک مناره ی مخروطی شکل باشند و همین موضوع نیز باعث وجه تمایز آن از آسمان خراش های آمریکا بود.
هفت خواهران، میراث معماری نوین در دوره استالینی می باشد که سبک معماری باروک بر جذابیت آن می افزاید. این ساختمان ها یاد آور سرکوب استالینی بوده و به همین خاطر بسیار بحث برانگیز هستند.
آسمان خراش های هفتگانه مسکو با ترکیبی استادانه طراحی شده و نمای آن ها از دور منحصر به فرد و خیره کننده است. تکنولوژی مورد استفاده در این آسمان خراش ها به سبک معماری آمریکایی می باشد. شکوه و عظمت این آسمان خراش های هفتگانه، نمادی از پیوند معماری بی نظیر معماران روسی بوده و انتخاب طراحان زبده و برجسته از شاخص های اهمیت معماری آن می باشد. معماران حرفه ای همچون جولتووسکی که در طراحی این ساختمان های غول پیکر نقش مهمی داشته و قدیمی ترین آن ها، ولادیمیر گلفریخ و جوان ترین نیز میخاییل پوسوخین بودند و صدها طراح نیز در طراحی و ساخت این آسمان خراش های باشکوه نقش مهمی را ایفا کردند.
هفتخواهران بهعنوان میراث معماری و بازمانده ای از نسل استالین همچون رشتهکوه هایی استوار، قلب آسمان مسکو را شکافته و چشم هر بیننده ای را خیره می سازد. بازدید از این آسمان خراش ها همچون سفری به معماری دوران سلطنت استالین و معماری باشکوه آن دوران به شمار می رود.
به دلیل شکل ساختاری و نمای این ساختمان ها، شکی نیست که آن ها نمایشی بزرگ از دوران اتحاد جماهیر شوروی و مدرنیته محسوب می شوند. پس از جنگ، استالین بر این باور بود که معماری شهر مسکو در جهت رقابت با سایر کشورها متحول شود. با توجه به نظر مورخان، استالین در این کار منافع شخصی خود را بیش از هر چیزی در نظر گرفته بود و در نظر داشت که مسکو را تبدیل به شهری سازد که شهرهای اروپایی توان رقابت با آن را نداشته باشند.
از همین رو معماران برجسته ای در ساخت این آسمان خراش ها را به خدمت گرفت تا به شهرهای معاصر اروپایی برسد. در سال ۱۹۴۷ استالین قطعنامه ۵۳ را به منظور ساخت و طراحی ساختمان های چند طبقه تصویب نمود و پس از آن زمان، ساخت و ساز آسمان خراش ها آغاز شد. آخرین ساختمان از هفت خواهران در سال ۱۹۵۷ و چهار سال بعد از مرگ استالین تکمیل شد.
ساختمان های هفت خواهر استالین برای مردم روسیه از اهمیت ویژه ای برخوردار است به دلیل این که بسیاری از اتفاقات سیاسی و تاریخی در این مجموعه رخ داده و برای مردمان روسیه یادگار هایی از زمان گذشته می باشد.در هر قسمت از مسکو که مشغول به گشت و گذار باشید ساختمان های هفت خواهر در هر شرایطی توجه شمار را به خود جلب می کند.
به طور کلی این ساختمان های هفتگانه شامل :
1- هتل اوکراین
2- ساختمان اصلی دانشگاه دولتی مسکو
3- هتل لنینگراد
4- مجتمع مسکونی در بلوار کاتلنیچسکایا
5- ساختمان وزارت خارجه روسیه
6- ساختمان اداری مسکونی برج دوشکین نزدیک دروازههای سرخ
7- مجتمع مسکونی در میدان کودرینسکایا
می باشد.
روماکو بازاریاب آنلاین شماست |
زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است