نکاتی که باید قبل از سفر به هند بدانید
در ادامه با سایت roomaco.com همراه باشید تا با نکاتی که باید قبل از سفر به هند بدانید آشنا بشیم .
به هیچ عنوان در فرودگاههای دو کشور از پذیرش هرگونه بار خودداری کنید . یکی از دوستان من در بازگشت از سفر توریستی از هند یک گرامافون را از یک نفر قبول کرده بود .در هنگام ورود به ایران پلیس دوست من را بدلیل حمل آمپول سقط جنین بازداشت کرده بود . مشخص شده بود . که در فضای خالی گرامافون کارتونهای امپول جاسازی شده بود . اما خوشبختانه با همکاری پلیس فرودگاه تمامی مدارک دوستم ضبط شده بود و برای شناسایی تحویل گیرنده بار ،پلیس اجاره خروج به ایشان داده بود . و با همکاری دوستم موفق به بازداشت گیرنده بار شدند . و پس از اعتراف وی موضوع برای دوستم ختم به خیر شد . اما شما از پذیرش یک برگ کاغذ نیز خودداری کنید .
در هواپیما یک فرم توزیع می شود که مربوط به گمرک فرودگاه است. در این فرم مشخصات خود را اعلام کنید. این فرم در فرودگاه مقصد نیز موجود است.
– در فرودگاه پس از کنترل پاسپورت، بار خود را تحویل بگیرید و مراقب باشید چیزی را از قلم نیندازید. آنگاه به مرحله گمرک می رسید. سعی کنید از کانال سبز گمرک عبور کنید در غیر این صورت می باید از کانل قرمز رد شوید، معمولاً باری که یک دانشجو به همراه دارد مشمول عوارض گمرکی نمی شود لذا از پرداخت هر وجهی به ماموران گمرک خودداری کنید. چنانچه بار شما زیاد است از قبل یک اسکناس ۱۰ دلاری آماده کنید و در صورت اصرار به ماموران گمرک بدهید. هیچ وقت همه پول خود را به این افراد نشان ندهید.
– پس از عبور از گمرک در یک راهرو قرار می گیرید. در سمت راست شما تعدادی باجه قرار دارد. در این قسمت ابتدا مقداری دلار (۲۰۰ یا ۳۰۰ دلار) را به روپیه تبدیل کنید. سپس از یک باجه دیگر می توانید یک اتومبیل با راننده به مقصد مورد نظر کرایه کنید. چنانچه مقداری از بار خود را روی باربند می گذارید به راننده تذکر دهید که روی آن پلاستیک بکشد.
سلامت و امنیت در هند
قبل از سفر بهتر است واکسن هپاتیت A و B، تیفوس و کزاز زده شود. اگرچه هیچ کدام از این بیماریها در هند خطر جدی محسوب نمیشوند و احتمال ابتلا به آنها کم است. مالاریا در بیشتر شهرهای هند از جمله دهلی و بمبئی دیده میشود و در تمام شهرها احتمال ابتلا به آن وجود دارد.
آب لولهکشی در هند برای نوشیدن مناسب نیست اما اگر فیلترهای تصفیه آب روی آنها نصب باشد کمی مناسبتر میشود. به هر حال بطریهای آب معدنی بستهبندی شده برای نوشیدن مناسبترند.
بازارگرمی برای بسیاری خدمات از جمله هنگام جستجو برای یافتن هتل یا رستوران و هنگام خرید در تمام هند دیده میشود و اصلا عجیب نیست حتی اگر اینگونه فکر کنید که هر کس که قصد کمک کردن به شما را دارد برای پولهای شما نقشه کشیده است. این گونه کلاهبرداریها در هند و در مناطق توریستی به خصوص، بسیار دیده میشود. اگر دوستی در هند دارید از او کمک بگیرید و در غیر این صورت از یک راهنما استفاده کنید و به دیگر افرادی که اصرار به کمک به شما را دارند قاطعانه نه بگویید.
خطر جیببری و کیفقاپی در مناطق شلوغ و پر تردد هند وجود دارد.
همچنین توجه داشته باشید که هند، کشور امنی برای خانمها به شمار نمیرود و هر از چند گاهی خبرهای ناخوشایندی، خصوصا راجع به امنیت خانمها منتشر میشود. توصیه میشود به تنهایی به هند سفر نکنید.
پلیس در هند در بسیاری مواقع قانون را به صورت نقدی اجرا می کند در صورتی که موتور شما را توقیف کردن یا مدارک شما را گرفتند . تا میتوانید چونه بزنید و در نهایت شاید با صد روپیه موضوع را حل و فصل کنید .
بهداشت عمومی در هند بدلیل تعداد بالای جمعیت در سطح مطلوبی نمی باشد .
امنیت محلات در هند بیشتر با گونداها می باشد . ادمهای بدی نیستند . اینها از تمام مردم محل هزینه ماهیانه می گیرند . و در ازای آن از مردم حمایت می کنند . بیشتر پلیس ها با این افراد هماهنگ هستند . اگر موتور یا خوردو شما به سرقت رفت با این افراد تماس بگیرید . اکر قصد اقامت در هند را دارید . سعی کنید گوندا محل را بشناسید . یک وعده شام یا ناهار دعوتش کنید .بعدا خیلی بدرد میخورن .
توصیههای عمومی سفر
ما در هنگام مسافرت به کشورهای دیگر، سفیر فرهنگی ایران هستیم. از توهین به پرچم و نمادهای ملی کشور مقصد به شدت خودداری فرمایید.
رعایت اصول زندگی اجتماعی که در همه جا مورد احترام است: مثلا از اشاره به افراد و لمس دیگران بدون اجازه خودداری نمایید، به غریبهها لبخند نزنید و … . همینطور از بلند حرف زدن بپرهیزید.
از صحبت در مورد مسائل سیاسی هر کشور بپرهیزید.
سعی کنید نقشهی هر منطقه را قبل از ورود و یا در بدو ورود تهیه کنید.
بردن تعدادی کنسرو نیز پیشنهاد میشود تا در مواقعی که دسترسی به رستوران ندارید استفاده نمایید. نکات ایمنی لازم برای استفاده از کنسروها، بخصوص کنسرو ماهی برای جوشاندن به مدت حداقل بیست دقیقه را حتما اجرا کنید تا خدای نکرده مشکلی در سفر شما پیش نیاید.
در مورد بقایای آثار تاریخی مراقب باشید. معمولا دست زدن به این آثار ممنوع است.
قبل از ورود به هر کشوری در مورد ممنوعیات ورود دارو به آن کشور تحقیق کنید تا مشکلی ایجاد نشود. در بعضی کشورها وارد کردن یک برگ استامینوفن هم غیرقانونی است.
تا حد امکان، از اعتماد به دیگران خودداری نمایید.
حتی الامکان سعی کنید به اصطلاح “توی چشم نباشید”. کوله پشتی، دوربین دور گردن و عینک دودی و صندل مشخصههای بارز یک توریست است که برای شما چیزی جز خطر سرقت و گرانفروشی به همراه نخواهد داشت.
از هرگونه دعوا دوری کنید.
شماره و آدرس سفارت و کنسولگریهای ایران و شمارههای ضروری هر کشور را به همراه داشته باشید.
“راهنمای اقامت ، تحصیل ، سفر و زندگی در دیگر کشورها”
روماکو بازاریاب آنلاین شماست |
زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است